WELKOM OP DE KOOKSITE VAN    KOKKIE HENKIE      
     GA TERUG NAAR PUBLICARE.NL

    SPECIALE RECEPTEN,  DINEETJES
   ► VEEL GEBRUIKTE KRUIDEN 
   OLIËN EN VETTEN
   HYGIÉNE
   TIPS

   ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

  Gerechten per streek

 

NIEUWS:

Gote delen van de Hollandse gerechten staan er al op.
De Indische ook en ik ben nu bezig met de overige landen.

In de menu's is goed te zien wat wel al beschikbaar is.
Blauw is klikbaar.




Reacties worden erg op prijs gesteld:
info@publicare.nl

  en.... ZO EET IK NU IEDERE DAG!

Kokkie Henkie beschrijft op deze pagina's een groot aantal gerechten, die gekookt werden en van een uitvoerige beschrijving voorzien zijn, met de foto's die tijdens de bereiding en het opdienen gemaakt zijn.

Het enthousiasme is voortgekomen uit het bereiden van Thaise, Indisch/Indonesische gerechten, maar deze hobby is wel wat uit de hand gelopen.
Ook o.a. heel gewone Hollandse en Franse gerechten verdienen een goede beschrijving.
De bedoeling is altijd, dat je improviseert met wat je al in huis hebt en ook met ingrediënten, waarvan je denkt dat die er goed bij zullen passen.
Dat is de lol van het koken!

Op alle pagina's is er een PDF koppeling speciaal bedoeld om te printen.
Probeer NIET de webpagina's te printen! ( =te breed).

De gerechten zijn erg uitvoerig beschreven, maar dat heb ik gedaan omdat ik ook eens ben begonnen met koken.  Voor diegenen die beginnen is dat hopelijk een uitkomst.
Ik vraag aan ervaren koks daarom een beetje compassie te hebben met mijn beschrijvingen en deze niet te zien als betuttelend.

 

Alle gerechten van deze site zijn door Kokkie Henkie zelf samengesteld of uit kookboeken genomen en naar eigen inzicht aangepast. De beschrijvingen zijn voor 4 personen gemaakt, mits anders aangegeven.
U kunt de recepten vrij gebruiken en verspreiden.